Algemeen belangstellende cursus niveau 1

In deze eerste cursus leert u alledaagse gebaren om een gesprek te kunnen starten en volgen in de Nederlanse Gebarentaal (NGT). De cursus bestaat uit 12 lessen van 2 uur waarin wordt gewerkt aan de basis van de NGT. Tijdens de lessen leert u veel gebaren maar gaan we ook in op de grammatica van de NGT. Daarnaast wordt ook stil gestaan bij de dovencultuur. Stil zitten is er niet bij tijdens deze cursus, want door te doen leert men. Van de cursisten wordt verwacht dat zij thuis huiswerk maken om zo de geleerde gebaren te oefenen. Het is mogelijk om de cursus in les 12 af te sluiten met een toets. Wanneer u deze toets behaald krijgt u een officeel certificaat van het Nederlands Gebarencentrum. Mocht u er voor kiezen om de toets niet te doen ontvangt u een certificaat van deelname wanneer u minimaal 80% van de lessen heeft bijgewoond.

 

Thema's die in deze cursus behandeld worden: begroetingen, weer en verkeer, dagen en activiteiten, tellen, gevoelens, familie, eten en drinken etc.

 

Deze cursus zal van start gaan in februari 2019. De cursus wordt gegeven op nader te bepalen avond van 20.00 tot 22.00 in Helmond. De cursus kan van start gaan bij minimaal 6 deelnemers en maximaal 12.

 

De cursus kost €200,- inclusief BTW en materiaal.

 

Wilt u zich inschrijven? Dat kan via dit inschrijfformulier. Heeft u nog vragen, u kunt contact met mij opnemen via het contactformulier.

Algemeen belangstellende cursus niveau 1

© 2017 - Gebaren met Robin - All Rights Reserved