Algemeen belangstellende cursus niveau 3

Algemeen belangstellende cursus niveau 3

Deze derde cursus is een vervolg van de cursussen niveau 1 en 2. Tijdens deze cursus wordt de eerder opgedane kennis uitgebreid. Het is dan ook belangrijk dat u cursus niveau 1 en 2 heeft gevolgd en behaald. De cursus bestaat uit 12 lessen van 2 uur waarin u weer een heleboel nieuwe gebaren leert. Ook gaan we tijdens deze cursus dieper in op de grammatica. Van de cursisten wordt verwacht dat zij thuis huiswerk maken om zo de geleerde gebaren te oefenen. Het is mogelijk om de cursus af te sluiten met een toets. Wanneer u deze toets behaald krijgt u een officeel certificaat van het Nederlands Gebarencentrum. Mocht u er voor kiezen om de toets niet te doen ontvangt u een certificaat van deelname.

 

Thema's die in deze cursus behandeld worden: huis en materialen, dieren, het terras, ziek en gezond, werk, sport en politiek.

 

Deze cursus zal in bij voldoende deelnemers van start gaan op een later te bepalen avond van 20.00 tot 22.00 in Helmond. De cursus kan van start gaan bij minimaal 6 deelnemers en maximaal 12.

 

De cursus kost € 200,- inclusief BTW en materiaal.

 

Wilt u zich inschrijven? Dat kan via dit inschrijfformulier. Heeft u nog vragen, u kunt contact met mij opnemen via het contactformulier.

© 2017 - Gebaren met Robin - All Rights Reserved