Nederlands met gebaren voor het Onderwijs

Nederlands met Gebaren voor het Onderwijs

 

De cursus Nederlands met Gebaren voor het onderwijs is er speciaal voor alle onderwijs profesionals. Wilt u goed voorbereid zijn op het passend onderwijs? Dan kan deze cursus u zeker helpen. Gebaren hebben een ondersteunde werking voor kinderen die slechthorende of doof zijn. Daarnaast is bewezen dat het ook bevorderend werkt voor kinderen met taal en spraakmoeilijkheden en kinderen met autisme. En het is gewoon leuk, niet alleen voor de leerkracht maar ook voor de leerlingen!

 

De cursus is speciaal ontwikkeld voor leerkrachten enmedewerkers die werken met kinderen van 5 t/m 12 jaar. Thema's die aanbod zullen komen zijn o.a.: vingerspellen, familie, schoolactiviteiten, eten en drinken, gevoelens, feesten, dieren en het voorlezen van een boekje. Van de cursisten wordt verwacht dat zij thuis huiswerk maken om zo de geleerde gebaren te oefenen. Het is mogelijk om de cursus af te sluiten met een toets. Wanneer u deze toets behaald krijgt u een officeel certificaat van het Nederlands Gebarencentrum. Mocht u er voor kiezen om de toets niet te doen ontvangt u een certificaat van deelname.

 

De cursus bestaat uit 14 lessen van 2 uur en worden gegeven op de woensdagmiddag. Locatie is nader te bepalen. De cursus kan van start gaan bij minimaal 8 deelnemers en maximaal 12. De cursus kost €200,- incl. BTW en materiaal. Wanneer u zich als een groep wilt inschrijven is het mogelijk een aangepaste prijs te berekenen.

 

Wilt u zich inschrijven? Dat kan via dit inschrijfformulier. Heeft u nog vragen, u kunt contact met mij opnemen via het contactformulier.

 

© 2017 - Gebaren met Robin - All Rights Reserved