Inschrijven

Inschrijven

Wilt u zich inschrijven voor een van cursussen? Lees dan de deelname voorwaarden en vul onderstaand formulier in. Ik zal zo snel mogelijk contact met u opnemen.

 

Deelname voorwaarden cursussen Gebaren met Robin

 

1. Deelname aan een van de cursussen

U kunt deelnemen aan de cursus Nederlandse Gebarentaal (NGT) indien het lesgeld uiterlijk 5 dagen vóór aanvang van de les is voldaan.

 

2. Afmelden vóór aanvang van de cursussen:

Afmelden vóór de cursussen kan uiterlijk tot 1 week vóór de cursus en het moet schriftelijk gebeuren. Hierbij wordt 50 % van het lesgeld geretourneerd. Het lesgeld kan niet meer volledig geretourneerd worden in verband met de reeds gemaakte (administratieve) kosten.

 

3. Afmelden tijdens de cursussen:

Indien u zich ten tijde van de cursussen afmeldt, kan er geen lesgeld worden geretourneerd. In geval van ziekte (u dient daarbij een doktersverklaring te overleggen) kan men op een later tijdstip de cursus alsnog afronden door deel te nemen aan een andere cursus groep. Indien U meer dan 2 lessen mist, dan voldoet U niet aan de criteria voor het bemachtigen van een certificaat.

 

4. Het niet doorgaan van een cursus:

Wanneer een cursus niet door kan gaan door onvoldoende aanmeldingen wordt het cursus geld volledig geretourneerd aan de cursist.

Als u zich opgeeft voor deze cursus gelden deze deelnamevoorwaarden als bindend.

 

Bent u benieuwd hoe Gebaren met Robin omgaat met de door u te verstrekken gegevens, hiervoor verwijs ik u naar de privacyverklaring.

 

 

 
 
 
 
 
 

 
Ja
Nee
 
 

© 2017 - Gebaren met Robin - All Rights Reserved