Over mij

Over mij

Mijn naam is Robin van de Manakker - Vogels. Ik woon samen met mijn man in Helmond.

 

In 2008 heb ik mijn HAVO-diploma behaald, hierna heb ik een uitwisselingsjaar gedaan in de Verenigde Staten. Mijn plan was om wiskunde te gaan studeren, maar tijdens mijn jaar in de Verenigde Staten ben ik van gedachten veranderd. Al heel mijn leven ben ik geinteresseerd geweest in gebarentaal. Na wat onderzoek op het internet bleek er een HBO opleiding gebarentaal te bestaan. Deze opleiding sprak me erg aan en ik heb mij dan ook meteen ingeschreven.

 

De opleiding heb ik in 4 jaar afgerond en mag me vanaf september 2013 gediplomeerd docente Nederlandse Gebarentaal noemen. Ik ben een jonge docente die het leuk vindt om gebaren en lesgeven te combineren. Tijdens mijn opleiding heb ik ervaring op gedaan met verschillende doelgroepen: MBO studenten, HBO studenten, ouders en familie van dove en slechthorende kinderen, medewerkers van een kinderopvang, dove en slechthorende kinderen en medewerkers van een dove school. In september 2014 ben ik begonnen met de Master opleiding Special Education and Needs begonnen. Tijdens deze opleiding heb ik mij gespecialiseerd op het gebied van taalontwikkeling en oplossingsgerichte communicatie. Deze opleiding heb ik in 2016 met succes afgerond.

 

Na het afronden van mijn opleiding heb ik mijn eigen bedrijf, Gebaren met Robin, opgericht. Ik geef cursussen Nederlandse Gebarentaal en cursussen op maat in Helmond. Meer informatie vind je onder cursussen.

© 2017 - Gebaren met Robin - All Rights Reserved